Vacature hypotheekadviseur / financieel adviseur

Een huis kopen is een belangrijk moment in het leven. In dat proces ben jij misschien wel een van de belangrijkste personen. Jij zorgt ervoor dat het financieel haalbaar en onderbouwd is. Ben jij de toekomstige hypotheekadviseur van Boidin? We horen graag van je!

Ondernemer zit op kantoor achter zijn bureau en berekent met zijn rekenmachine de mogelijkheden voor een hypotheek
Nieuws
Datum: 24-07-2024

Wat ga je doen?
Als hypotheekadviseur adviseer je onze particuliere en zakelijke relaties bij het aankopen van een woning, het oversluiten van een hypotheek, of het opbouwen van vermogen. We hebben een diverse klantenkring, van starters tot ondernemers met complexe structuren. Hierin schuilt jouw uitdaging! Naast je werk in het bedrijf denk je ook regelmatig mee over de toekomstige positionering en verbeterpunten van de afdeling hypotheken. Onze hypotheekafdeling staat nog in de beginfase van haar ontwikkeling. Wij kennen de potentie en hebben de ambitie om de nummer 1 van Zeeuws-Vlaanderen te worden op het gebied van hypotheekadvies. Dat doen wij graag samen met jou.

Hoe ziet jouw dag eruit?
Je dag begint om 08:15 met een heerlijke kop koffie en een praatje in de koffiecorner. Hier ontmoet je ook collega's van andere afdelingen waarmee je niet altijd even veel contact hebt. We zijn één team, dus het is altijd goed om te weten hoe hun weekend is geweest. Tijd voor de werkdag! Je bekijkt de agenda en ziet de eerste afspraak om 10:00 uur staan. Dat geeft je de ruimte om het dossier nog even voor te bereiden. Tussendoor krijg je ook nog een belletje van mevrouw Visser. Ze is zich aan het oriënteren op een huis. Met wat simpele tips help je haar verder en maak je meteen een vervolg afspraak om dieper op haar situatie in te gaan. Het is 10:00 uur, tijd voor de afspraak. In onze ruime spreekkamer leg je in begrijpelijke taal de opzet van een hypotheek uit & de mogelijkheden. De afspraak zit erop. Het is al 12:30 uur, tijd voor de lunchpauze! Met een paar collega's spreek je af om lekker aan de picknicktafels in de zon te lunchen, heerlijk! Om 13:00 uur vervolg je je werkdag. Je werkt een adviesrapport uit en schakelt met de collega's van de particuliere afdeling. Een klant van jou passeert binnenkort en heeft nog een woonhuis-, inboedel-, en aansprakelijkheidsverzekering nodig. Petra pakt dit op en jij kunt met een gerust hart verder. Aan het einde van de dag stel je nog twee facturen op en bekijk je alvast de dag van morgen. Wow, het is al 17:00 uur, de dag is omgevlogen! Bureau nog even opruimen, computer afsluiten, en daarna praat je nog even informeel na met je collega's. Dan zit de dag er echt op.

Wat vragen wij van jou?
- Minimaal 32 uur beschikbaarheid
- HBO werk- en denkniveau
- Goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling
- Gedrevenheid en ambitie, zowel voor de klant als de zaak
- WFT hypothecair krediet en vermogen

Wat bieden wij jou?
- Een 13e maand, reiskostenvergoeding (incl. T-Tag, indien nodig) en een pensioenregeling
- Iedere dag een verzorgde lunch
- Regelmatig leuke borrels of uitjes
- Betaalde opleidingen en ondersteuning bij zelfontplooiing
- Mogelijkheden om door te groeien binnen de organisatie
- Een afwisselende en zelfstandige functie
- Een gezellige, betrokken en informele teamsfeer
- 32 of 40 uur dienstverband
- Voordelig sporten
- Medewerkerskorting op schadeverzekeringen

Je sollicitatie met CV kun je mailen naar wesley@boidin.nl. Startdatum in overleg.
Voor inhoudelijke informatie over de vacature kun je contact opnemen met Wesley Mol via telefoonnummer 0115-760 510.

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.